Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikt om insekts instinkt


haiku17jun15

Harkranken dansar
mot fönstret, söker fäste
men missar målet.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-17 06:49



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Behöver den en insexnyckel?
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP