Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÄRA VARANDRAS BÖRDOR

 

Naket

sårbar

 

lite rädd

 

fundersam

på livet

 

nu

 

hörs du

annorlunda

 

efter kroppens

signal

 

att något

var fel

 

tala

till mig

 

lägg

din rädsla

 

i min famn

 

jag vill

hjälpa dig

 

att bära den




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-17 18:22



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint, man ska avlasta varandra!
2015-06-19

  Lars Hedlin
Tycker om mycket!
2015-06-18

    snöö
Vackra tanke, viljan är uppriktig men hur gärna man en vill så kan det vara så svårt att förverkliga. Det är lätt att känna sig otillräcklig och maktlös ändå. Fint diktat om det svåra.
2015-06-17

    ej medlem längre
Verkligen en innerlig text
2015-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Kärlek, värme och gemenskap!
Samspelet mellan människor, att ge eller att få.

2015-06-17

    ej medlem längre
Ord som förmedlar trygghet och kärlek.
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP