Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arbor mortis







När blixten slår ner dör de utifrån och inifrån. Gamla knotiga grenar drunknar i orange. Jag har aldrig sett det hända men jag tänker mig att mina egna händer brinner.

Efter en tid kommer människorna för att inspektera skadan. Medan fimpar och plastmuggar samlas under de upprätta döda diskuteras nedhuggning av estetiska skäl.

Ett av träden lever. Han försöker göra sig hörd. Fast i sin stora form tänker han hårt fram ett sidoskott.








Övriga genrer av Anachronism
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-17 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anachronism