Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iktus








jag tänker mig
människor som moln av regn
de för med sig en känsla av jord
och mina kommande skred

deras ögon är övergivna hus
där vem som helst kan bo
även jag
om min blick var trygg
och tillitsfull. bördigt växande
i ett annat klimat
som en mossgrön skrud
















Fri vers (Fri form) av Anachronism
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-23 13:01



Bookmark and Share


  pang
"deras ögon är övergivna hus" - så fint och starkt.

hela första stycket är en fint sammanhållen bild tycker jag, som griper tag. andra stycket blir mer spretig och svårläst. Men ja, jag gillar ändå dikten i dess helhet.
2015-08-02

    99knivesinside
Jag har inte lagt till ett bokmärke på år och dar.
2015-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Anachronism