Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuktgörande








frukter hängde bredvid bladen
konturerna lika torra
mot färglöst gräs

men regnet föll nyss
efter en tids tystnad
som glaskulor mot sten

jag får tillbaka mina lemmar
och därtill en extra
den växer upprätt, frodigt




















Fri vers (Fri form) av Anachronism
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-05 21:42



Bookmark and Share


  pang
vacker dikt om växande. slutet är starkt, förbryllande, mäktigt.
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Anachronism