Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag är det Exakt 6 Månader sedan min Pappa gick bort... Egen bild på min far :) (Copyright ©Lars Hedlin)


Pappa jag saknar dig <3

Pappa jag saknar dig <3

Det fanns för oss alla ett rum i ditt hjärta

Tack för all ömhet vi såg i Din blick

Du hade ett hjärta så innerligt gott

I våra hjärtan finns du för alltid kvar

Vila i frid vackra ängel och älskade pappa

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 2260 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-06-17 15:00



Bookmark and Share


  Margit Grell
En vacker och kärleksfull hyllning!
2015-06-23

  Teresia Ridell
Kärleksfullt och fint. Kramar !
2015-06-20

    ej medlem längre
Kärleksömt och fint.
2015-06-19

  WyS VIP
Hjärtevarmt!
2015-06-19

  lila fjäderblomman VIP
Åh...så fint. varm kram till dig!
2015-06-18

  aol
Så fin hyllning till din far han lever vidare i dej,
2015-06-18

  Magdalena Eriksson VIP
De döda är levande inom oss.. Kram till dig och din dikt till pappa!
2015-06-18

  louisegirl
Så fin hyllning till din far <3
2015-06-18

  Ljusletaren
Tur att detta fina foto finns kvar.
Kramar om/ kram
2015-06-18

  Kim VIP
Ja Lars, håller med dig mycket värme i den blicken som man kan sakna!
2015-06-17

  Chawa VIP
Varm fin hyllningsdikt fylld av så mycket ömhet och tacksamhet...
2015-06-17

  soligajag_1 VIP
Så vacker och känslofylld
hyllning till Far din!!
Förstår att du saknar honom !!
En varm Kram
2015-06-17

  Sommarina VIP
Fint!
2015-06-17

  Per "Läsaren" Sörqvist
respekt
2015-06-17

    Dan Myrbeck
Verkligen jättefin hyllning.
2015-06-17

    ej medlem längre
Varma kärleksfulla ord till en saknad far.
2015-06-17

  Alysse VIP
Så varmt och kärleksfullt
mitt i all sorg och saknad
Underbar levande bild
av din älskade far

2015-06-17

    ej medlem längre
Berörande och vacker hyllning ..
2015-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Text full med kärlek och tacksamhet!
2015-06-17

  Eva Helene VIP
Ömsint och berörande skrivet! Så fin bild!
2015-06-17

    Birgersdotter VIP
Fin hyllning
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin