Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"For a while we lived with people, but we saw no sign of the faithfulness we wanted. It´s better to hide completely within as water hides in metal, as fire hides in rock"( Rumi)


stilla som rosen och näktergalen

så små

så tysta fjäderlätta mjuka

 

vi är inte bundna till stoftet

till jorden

 

ljusa

vibrerande som sommarnattens eldflugor

 

min sökande själ måste tämjas

får aldrig slumra till

sinnlig i den kosmiska dansen

men med något suddiga konturer

ofullkomligt höljd i slöjor och kan inte återspegla månen nu

men den tiden kommer

då vatten blir honung och mjölk

 

orubbliga

trofasta och sanna

 är mina minnen

av dig

 

i pulverregn ser jag allt så klart




Fri vers av Aisha VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-18 13:38



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Mycket bra.
2016-11-18

  Sunlight
Känslofyllda vackra strofer
Fint skrivet!

2015-06-24

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört :)
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP