Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man tänker på andras. A och O.


Speglar det någon roll, det Kanske det gör?

När man tänker på andras texter, är det första som HJÄRTATS SPEGEL/Hjärnans spegel reflekterar tanken på sig själv? Eller Objektet eller Personen? Först kom jag, att tänka på objektet, eller replikan av objektet eller personen, Men det var jag det. Jag vet inte , hur ni andra gör. Jag ställer frågan åter, men utan svar, denna gång.




Fri vers av Mim
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-17 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim