Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska lyckas få ihop det här (jävla) pusslet

Jag vill inte leva
- hur gör man då?

Jag vill inte vara ensam
- hur gör man då det inte finns någon möjlighet att vara två?

Jag önskar att du skulle ha stannat,
det gör så ont att du valt att gå.

Jag försöker att pussla ihop mitt livspussel,
men det känns som bitar saknas,
jag fortsätter att gå,
trots att jag vill stanna, falla omkull, aldrig resa mig igen,
det måste se vackert ut när omgivningen tittar på.

Jag vill inte längre leva,
- hur gör man då?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
- Jag heter Ewelina, jag håller hårt om de bitar du lämnat kvar,
med knutna händer, får de aldrig falla ur min hand,
jag fortsätter att gå, aldrig att min omgivning ska få se mig falla,
jag tänker aldrig dö ,på det sätt som du gjorde,
jag skulle aldrig utsätta någon för den smärta, du kastat i ansiktet på mig,

Nej, jag skall lyckas lägga hela pusslet på rätt plats,
för jag vet att den rätta biten gömmer sig i min hand någonstans.






Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-17 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann