Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kinesiska muren syns inte från Mosebacke


Det finns murar
som låter sig rivas
och så finns det stålmurar
men stål är också atomer
de sitter bara lite
tätare ihop
i värsta fall kommer de att böja sig
när de blivit rostiga




Fri vers (Modernistisk dikt) av Onomatoprofet VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-17 22:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Eller i bästa fall :)
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP