Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En ny dag

 

onsdag morgon

en ny dag

jag gör undan det jag behöver göra

tar reda på tvätten sen i går

stoppar i en ny maskin

vattnar blommorna

allt går i ultrarapid

får för mig

att en tur med bilen

jag behöver inte dammsuga

bullar kan jag baka

en annan dag

så i dag fick Carl – Oskar stanna hemma

den kan inte följa med i bilen

den är för liten

byta bil

det finns inte ens i min fantasi

så jag tog mig en tur

njöt av det jag såg

naturen

som nu är som allra vackrast

måsarna var många

där dom flög invid sjön

alla blommor i dikena

så vackert

i morgon ska jag plocka några

gå till minneslunden

med min bukett

sätta den någonstans nära sjön

stanna en stund

kanske sitta på bänken

känna lugnet som finns där

lyssna till fåglarnas sånger

och bara vara

 

anits 17 juni 2015

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-06-18 00:07



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fint med vacker bild därtill!
2015-06-23

  Fem hjärtan VIP
Så väldigt fint berättat!
2015-06-20

  Bibbi VIP
Tack för Din fina berättelse!
2015-06-19

  aol
Underbart njuter du av stunden vännen, så nära du skaldar
2015-06-18

  Lars Hedlin
Gott..HA det fint vännen :) kram
2015-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
En njutbar dag...mycket fint...
2015-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Du skriver så fint om en dag i livet!
2015-06-18

  Anya VIP
En fridfullhet över texten. Orden lunkar liksom fram i behagligt mak.
2015-06-18

  Ljusletaren
Vacker bild!
Dina dagliga dagboksblad är vardagligt fina att läsa/ kram
2015-06-18

    ej medlem längre
Å, va fint. Hoppa nu värmen kommer snart med sol....
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP