Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söta rara du

 

Kärlek är ett konstigt fenomen
hur jag än gör står jag på ett ben
tvekar och kan inte bestämma mig
för jag vet att risken är stor hon säger nej
Om jag risken tar att hon mig rata
är jag rädd att jag som en dåre börjar prata
Så hur det än blir så kommer rumpan bak
och jag flyter runt och själen fryser på ett isflak
Jag behöver attraktionen som känslan föder
kontakten som gör att jag glöder
Säg mig du som läser dessa ord på papper
hur går man till väga för att henne vinna i etapper
Jag börjar försiktigt med skälmska blickar
för jag hoppas så det ger henne kickar
I mitt nästa steg så blir det en fikapaus
gärna när allt känns som ett kaos
Sist men inte minst frågar jag om en dans
och som en liten påg frågar chans
En möjlighet att med henne få komma nära
och våra hemligheter tillsammans börja lära
Säg skulle inte denna strategi gå hem
får jag nog lägga på en extra rem
För denna väna söta rara goa tjej
vill jag aldrig sluta älska säj!




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2015-06-18 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP