Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barbarerna i landet långt, långt borta

Dessa primitiva människor, dessa barbarer!
Med sin omoraliska och misantropiska religion
Usch och tvi, se vad som korsat våran skiljelinje
Om det må vi väsnas och ösa galla om!

Dessa skabrösa människor, dessa marodörer!
Som med sin violerande livsstil förgiftar oss
Tvi vale, se vad den röda adeln hämtar in
Om det må vi väsnas och ösa galla om!

Dessa högmälda människor, dessa vandaler!
Inget är för dem tillräckligt bra, ett behov utan slut
Usch och blä, se hur vi går på våra skenheligt rena knän
Om det må vi väsnas och ösa galla om!

Lystring den färglösa nationen som lyder under jantelagen!
Vi måste agera! Vi måste reagera! Vi måste förneka!
Och absolut inte yttra oss om vår egna kortege
Om det må vi tiga och vederlägga!

För de monster som är i landet nära, nära,
dessa monster som slår kvinnan,
vars skrik ekar i trappuppgången,
ska inte komma till vår praktexemplariska yta

Skändningen som sker inom stängda dörrar, ska förbli där
Men! Om en av barbarerna är involverade,
må vi om det väsnas och ösa galla om!
Och endast då,
ska vi stanna upp och bekymra oss om tillvaron







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Nimbus VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-18 16:39



Bookmark and Share


  valpen
väldigt bra!!! instämmer i budskapet.
2016-03-13

  Hanna Mari Wallin
En fantastisk bra text
ett budskap som heter DUGA!


2015-11-22

  Daniela I
Helt underbar ju!!
2015-06-18

  Gunnar Hilén VIP
du fattar varför ingen kommenterar.....ingen orkar höra en så ung människa yttra så kloka ord...visst är det förnedrande....de tomma kommentarerna blir som ett eko, ett slags försvar, av vad du kritiserar...gillar stort !!!
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP