Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsöverskridande tankekärlek

Hur länge ska jag klara,
leva utan din blick mot mig,
den som utgör min glädjes ram
Så som den kan hålla mig uppe,
svävande bland moln av kärlek,
med en stormande självkänslas vind,
pressande mot mina sköra vingar

Hur länge ska jag klara,
dansa utan musik eller sång,
äta utan varken smak eller lukt,
sova utan anledning till sömn,
för att vakna utan dig nära,
Ack, med fingrar knutna i kudden -
du omfamnar min fantasi ständigt

Jag sträcker mig över alla tankars gränser,
bara för att inbilla mig vara dig lite, lite nära,
nu när alla egentliga gränser hindrar oss

 




Fri vers (Fri form) av Nimbus VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-22 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP