Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att

Att vilja leva ett nytt liv
annat liv

reparera min hjärna
ersätta med något nytt




Fri vers av Ananas
Läst 219 gånger
Publicerad 2015-06-18 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas