Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöka överleva

Vad gör ni


det alla gör


ser du barnet

som bygger ett slott

vid strandkanten


han gör det


mannen som sitter

i trappan

och letar efter en ven i armen

likaså


vet du vad en man sa till mig:


vi föddes igår

och imorgon är vi inte här


only for a moment


we are dust in the wind


all we are

is dust in the wind



Kom säger jag till Johnny

så lämnar vi detta rum

för alla är döda


och det finns ingenting

vi kan göra


den enas död

den andras bröd


och vi som är kvar

kan bara göra

så gott vi kan


för att överleva

ännu en dag

















Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-20 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP