Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gothare, är den typ av människor som ofta är svartklädda, sorgsna eller glada och som visar upp livet från ena sidan eller sidorna och det hoppas jag att denna dikt också gör.


Gothare och livet

En Gothare, Svartklädd och dan,
Det syns utanpå, vad som inuti bärs.
Och så finns det dem hemlighetsfulla Gotharna, Dem som bär svart inuti, och där det inte syns utanpå.
Symboliserar Gotharna livet?
Symboliserar Gotharna livet, eftersom de bär på något plågsamt?
Eller har de valt att manifestera Döden?
Jag vet inte vilket, men jag vet, att utav dem Gothare som jag träffat, Kanske alla de tre frågor ovan är närvarande.
Kanske frågar de sig, som många andra, Vad händer i livet efter detta, Om än , att deras livsåskådning, är än tydligare, då de klär ut sig, i broderade frågor?




Prosa av Mim
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-19 10:06



Bookmark and Share


  Trädskugga
Ord med tät mystik
som fängslar läsaren.

Kanske svaret för en
Poeth
är
Opeth.
2015-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Mim