Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A RAINY DAY - haiku

Trasig båt i regn

väntar troget på avgång

söker nya mål




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-22 18:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mot horisonten!
2015-06-26

  KattenKin VIP
Håller med Dan här, lätt att tänka på dem! Annars tänker jag mig att du målar upp båtens själ- fint!
2015-06-24

    Dan Myrbeck
Associerar till flyktingarna.
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP