Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland tänker jag så fortfarande...



fick höra att jag var ett sladdbarn...
Trodde det var detsamma som att vara adopterad.

" Jag visste väl att jag var en prinsessa! "




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-20 00:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med föregående här
Helt underbar slutrad, verkligen
2015-06-26

    ej medlem längre
Vilken underbart slutsats! :)
2015-06-26

    ej medlem längre
Styrka och livskraft bor i dina ord!
2015-06-21

  Blomma-Stjärna VIP
rätt visste du!
2015-06-20

  Lars Hedlin
;) Gillar din text mycket :)
2015-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbart avslut på texten!
2015-06-20

    Messy Marii
Ah! Sa bra! Tack!
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP