Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilska

Hur skulle jag ha klarat mig utan min ilska,
förmåga att omvandla ledsenhet till något annat,
en sorts kraft att överleva genom
Att vägra ta skiten de kastar på mig
Skulle jag ha trott på allt de sagt 
skulle jag ha försvunnit
inget skulle ha funnits kvar




Fri vers (Fri form) av Ananas
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-20 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas