Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läxorna finns överallt



in the middle of
swarm of bees
learning
not to sting
when frighten




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-20 00:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wisdom speaks in your words!
2015-06-21

  Blomma-Stjärna VIP
åh. så mycket visdom i en liten bild "in english"
2015-06-20

  Lars Hedlin
Mycket bra och vist!
2015-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP