Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

 

Det måste gå att leva
utan att slå sönder min hjärna
Måste kunna börja leva
någon gång
Det måste finnas något mer




Fri vers av Ananas
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-20 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas