Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livboj

Inte tänka
Inte känna
Bara flyta med
Som en utkastad livboj i havet

Blir det regn?
Blir det storm?
Blir det sol?
Än se'n?

Bara flyta med
som en nolla
med ett hål i mitten

Hoppas att de som styr
vet vad de gör
och att de vet att jag finns

Flyter med
Anpassar mig
Slutar tänka
Slutar känna

Försöker sluta hoppas

Det skall nog gå bra




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-06-20 11:09



Bookmark and Share


  kråkan VIP
super text! blir illa berörd å hoppas du spräcker ramarna
2015-06-24

  Mats Edin VIP
En nolla med hål i mitten
Snyggt
2015-06-21

  Blomma-Stjärna VIP
jag tänker så här: du och de dina vet att du finns!
Dessutom: du är poet och du har klokhet i hundra språkdräkter -
det och dina innersta drömmar kan ingen ta ifrån dig
2015-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Texten är lika mörk som färgen på bokstäverna!
Hoppas det ljusnar.
2015-06-20

  Anya VIP
Hoppas att det går bra. Känner igen mig att bita ihop och ta bort sin egen existens. Spela med i det sociala spelet. Ett nödvändigt ont.
2015-06-20

  Trädskugga
Hoppas du möter en
flaskpost på din färd!

Klockrent som ett välspelat
ackord.
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP