Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS BEFRIELSE

 

Framför mig

står du

kåt och vacker

 

ber mig

att smaka

din lust

 

min mun

omfamnar

tungan leker

 

tills tiden

är mogen

att frälsa dig

 

jag blottar

rosens knopp

och blad

 

svullna

av längtan

till dig

 

fångar dig

i kärlekens

befrielse

 

från livets bojor

gömda glömda

utanför




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-22 18:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mästerligt :)
2015-06-26

  KattenKin VIP
Snyggt, gillar "till tiden är mogen att frälsa dig"!
2015-06-24

  Ronny Berk
poesi av längtan, ja !
2015-06-23

  Valter Örn VIP
När kärlek mellan man och kvinna blommar som bäst...
2015-06-23

  Magdalena Eriksson VIP
Man kan inte skriva för mycket om lyckans nyanser bla erotik ...
2015-06-23

    ej medlem längre
En vackert och sensuell text som andas erotiskt lockande toner..
2015-06-23

  Rise Little One
Kärlekens kärna ....
2015-06-23

    ej medlem längre
mycket sensuell o vacker erotik ...
2015-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text om kärleken och dess kraft som stänger ute tid och rum!
2015-06-22

    ej medlem längre
Vackra erotiska ord.
2015-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP