Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oläkt ..men betald


dödlevd flicka född


det första barnet
den första moderskärleken
som isades
till död
genom drunkning
vid obevakad lek

därför
måste hon
föda
tills
hon sonat
vad hon tog

fem barn
senare
gavs panten
tillbaka
men utan
frid







Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-20 19:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och stark
2015-06-22
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP