Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resfeber

 

Stunden verkar aldrig komma
det är sååå långt till avresa
Tänk att vara snigel
och ha huset med
Här står jag och packar ner och upp
funderar över resan 

Soft chilla på stranden med en fruktdrink?
Morgonjogg med en grapefrukt och litet yoga?
Mental tankning av filosofer och etiska moralkakor?

Kan inte bestämma mig
känner en liten ångest krypa i mig

Vill ju verka både beläst
och så där chict naturell

Sitter still och försöker tänka ingenting
det blir för mycket med alla tankar

Jag sparkar på resväskan
irriterad och uppgiven

Vill jag verkligen resa?
Är det mödan värt ?

Klockan tickar sakta
känner stressen stiga

Vill inte vill inte
men vill ändå

Andas lugna djupa andetag
låter tankarna studsa runt i skallen

Jag ser på bilderna av sol, berg, strand
blåa hus med vita väggar och brett leende bybor

Får mig till slut att tyst sitta still
lugnt längtande med beredskap för allt

Resfeber ..




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-20 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP