Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANTITES - haiku

Skönhet uppenbar

blommar i sommarljuset

ondska om natten




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-21 17:35



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Bra haiku!
2015-06-23

    Dan Myrbeck
Bra kontrast. Men jag har svårt
att tolka vad du syftar på.
2015-06-22

  Lars Hedlin
Gillar!
2015-06-22

  M M Mannheim VIP
Bra haiku fast det är inget jag kan skriva. Tolkar man in marxism, bröderna Marx är det väl bara poesitivt!
2015-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Är du marxist?
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP