Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÅVOBREV

 

Allt av mig

ger jag

 

kärleksord

skrivna

till dig

 

hjärtats

bultande slag

för dig

 

själens

rofyllda glädje

i dig

 

kroppens

längtande sång

om dig

 

för allt

du skänker mig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-06-23 18:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycke tfint!
2015-06-26

  ULJO
Så kärleksfullt
2015-06-24

    Dan Myrbeck
Fin och konsekvent
2015-06-24

  bittemi VIP
Verklig kärlek! Vackert
2015-06-24

    ej medlem längre
Åh, det är så mycket lättare att ge, när känslan av att få finns där, fint.
2015-06-24

  Rise Little One
Konsten att ge och ta...
2015-06-23

  Marita Ohlquist VIP
Stroferna glittrar som ädelstenar, fast förankrade på kärlekens gyllene tråd!
2015-06-23

    ej medlem längre
Av kärlek skriven.
2015-06-23

    ej medlem längre
Så underbart fint skrivet..
2015-06-23

    ej medlem längre
Underbar ja verkligen ...
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP