Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sammanfattar dagen


Måndag

Flätar mig fram
vill få ordning nu
daggkåporna och gullvivorna
systrarnas röster deras porslin
sonens tvätt dotterns tvätt
stundens ingivelse
och den stabila ramen av förtvivlan inom rimliga gränser
kattens filt ska ordnas
svansarna läggas rätt
molnen ses var för sig och som en och samma

Om jag ser oss från månen ser det ganska okej ut
om jag kniper lite med ögonen.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-22 23:04



Bookmark and Share


  ULJO
Underbar betraktelse
2015-06-24

  Lars Hedlin
Tycker om ...bra
2015-06-24

  Sommarina VIP
Mysigt du har. Längtar
2015-06-24

    Lena Söderkvist VIP
Vardagsrealism som jag lätt tar till mig, extra rörande det där med kattens filt.
2015-06-24

  Sturesdotter
Klar favorit!

(tack för kommentarer och läsning på min sida)
2015-06-24

  KattenKin VIP
Bra perspektiv från månen - underbart! :)
2015-06-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Så får man se livet ibland. Genom ögonspringor, för att inte se allt.
2015-06-23

  Marita Ohlquist VIP
"om jag kniper lite med ögonen"
Gillar.
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP