Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

Jag måste hålla mig fast
klamra mig fast
håller mig fast i det som kan rädda mig
sitter i en rävsax
hur jag än gör blir det fel
Det är skräcken för att inget någonsin 
ska bli bättre
det är skräcken för att det
inte ska vara värt att kämpa
det är skräcken för att allt försvinner




Fri vers av Ananas
Läst 157 gånger
Publicerad 2015-06-23 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas