Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför får jag inte leva Mitt liv?

___________________

Vill inte drömma livet mer
tangerad av Din sanning
Varför lyssnar du inte på
Skriken om frid?

Vill inte dränera mig på blod
predikad om och om igen
samma saker som sårar
Jag går inte i kyrkan

Vill inte skratta sorgerna
för att överleva längre
Samtidigt kan jag inte
ta in alla kränkande ord

Vill inte leva under strider
som ger näring åt din tragedi
Gråta dåligt samvete
fast jag inte borde

Vill inte önska död mer
på grund av din elakhet
Täckt av sotade dimridåer
döljer du ditt sanna väsen

Vill inte drömma livet mer
tangerad av Din sanning
Varför lyssnar du inte på
Skriken om frid?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-06-24 02:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka ord kring som jag läser det det omöjliga i situationer man kan leva med om personer runt om är sjuka eller gjorts sjuka och behöver sprida sin smitta för att själva överleva.
2015-07-03

  Maria Sundelin VIP
Stå på dig
Kramar
2015-06-25

  Per "Läsaren" Sörqvist
Starkt!
2015-06-24

  Katinka VIP
Hoppas att du finner frid. Väldigt stark text.
2015-06-24

  ULJO
Lider med dig. Du är värd något mycket mer än att ha det så här.
2015-06-24

    Jim Friberg VIP
Ömmaste
2015-06-24

  Lars Hedlin
Kramar om dig varmt och säger Var den just du är fina vännen:) kram<3
2015-06-24

  KattenKin VIP
En text som passar i rött!

Hoppas du får vara ifred!
2015-06-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
jag ställde din fråga i paranormal text på din titel fråga? och, svaret var: /fisk och krok/.
Det värkar att du måste betala med livet för födelsen push ut.
smärtsamt när hennes liv tar slut kommer att förvandlas i osaliga elaka andar ännu värre.
din mamma, hon måste få hjälp av en präst.
Det är bra att du söker poetvänner och existentiella frågor poetisk svar. kram på dig/Diana.

2015-06-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Smärta och sorg beskriver du berörande starkt i din dikt! Önskar dig frid från denna elaka människa.
2015-06-24

    ej medlem längre
Sorgligt att tvingas leva så påverkad av någon som förstör livet med att vara elak.
Väl skrivet och beskrivet!
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP