Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En silverfisks memoarer I - eller scener ur en vänskap del I

 

24 juni i ofredens år 

Jag föddes.

En rätt storslagen begivenhet när man tänker över det. Hel och hållen och med sidenhalsduken som fast följeslagare, skådade jag världen i all dess eländiga sammansättning.

Notering från myran:
Men utsikten var ju hänrivande. Som den ju är, när man föds på toppen av en apelsin. Minns du inte det?

Svarsnotering från skribenten:
Är det mina memoarer eller är det dina?




Prosa av AgnesP
Läst 312 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-06-24 13:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grattis!
Håller mig till: "En rätt storslagen begivenhet när man tänker över det."
2015-06-24

  Stefan Albrektsson
Ja, sannerligen grattis!! Hurra, hurra, hurra, hurra!!!

Gillar insticket från myran och hur den (eller är myran också du?) avsnäses omgående.
Jag hade en gång i tiden ett tjusigt punkband vars första skiva heter "Man kan inte få allt i tuggummiautomaten", en av låttitlarna är "Käka damm"... jag gillar verkligen dessa småkrabater!!
2015-06-24

  TrollTörnTrappan VIP
Gratulerar! Tillika till ett kalaskul och allvarstungt diktarskapP!!
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP