Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna vackra bild via Google!


Att känna sig älskad!

En av livets största gåvor är att få känna sig älskad

Den största gåvan du kan ge dig själv är kärleken

 

Så ge dig själv oändlig kärlek

Och älska dig själv som den gudomliga varelse som du är

 

Kärleken är själva essensen av livet

Du är den kärleken

 

Lars Hedlin 2015-06-24 (Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 420 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-06-24 14:23



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fin dikt. :)
2015-06-27

  Magdalena Eriksson VIP
Yes love is the masterpice...Mästarstycket !
2015-06-26

  Carina Bendix
Bra skrivet! Och sant. :)
2015-06-26

  lila fjäderblomman VIP
Så sant...så sant! Tack!
2015-06-25

    ej medlem längre
Klok och fin text
2015-06-25

  Blomma-Stjärna VIP
Mycket genomtänkta rader: En av livets största gåvor är att få känna sig älskad....... Den största gåvan du kan ge
dig själv
Du är den kärleken" - bokmärker
2015-06-25

  Ingrid Trolle
Du har så rätt,
men själv har jag
mycket svårt att
se något hos mig
som skulle vara
älskansvärt.
2015-06-25

  soligajag_1 VIP
Verkligen en sann poesi om att Älska sig själv,och bli uppskattad för just den DU är!!
Kärleken är det vackraste som gör att själen lever!! Tycker om denna ! Bokmärker !!
2015-06-25

  Teresia Ridell
Ja en nödvändighet som inte alltid är så lätt... Fint !
2015-06-24

  anits VIP
Mycket klokt skaldat men ack så svårt ibland!
2015-06-24

  ULJO
Klokt och genomtänkt
2015-06-24

  Sommarina VIP
Så bra skrivet. Och sant
2015-06-24

  bumerang

Ja, så bra och så sant.
Värt att jobba med.
2015-06-24

    Dan Myrbeck
Kloka & fina ord.
2015-06-24

  Marita Ohlquist VIP
Något att bära med sig i vardagen!
2015-06-24

    Birgersdotter VIP
Klokt och sant-men svårt ibland.
2015-06-24

  Anya VIP
Tack...så enkelt men så svårt. Ska ge mig själv ett försök idag.
2015-06-24

    ej medlem längre
En sanning att beakta
2015-06-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant och vist!
2015-06-24

  Palett
Stor sanning i dina ord !
2015-06-24

    ej medlem längre
Ord att tatuera in i minnet.
2015-06-24

  Ljusletaren
Sant och mycket sant/kram
2015-06-24

  Chawa VIP
Så sant som det står skrivet och av vikt för att också kunna ge av densamme! Att ge är att bruka gåvan!
2015-06-24

  Sunlight
Ja, Kärleken är Livet...

Väldigt fint skrivet!

2015-06-24

  Nannie
väldans fint, fast kan va svårt ibland att älska sig själv, man får lära sig det
2015-06-24

  Rise Little One
Det har du helt rätt i vännen <3
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin