Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGONBÖN - haiku

Ljus i mörka stund

kasta skuggor bort från dag

låt solen skina




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-26 17:58



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja varför låta skuggor sabba en vacker dag!
Fin bön i din haiku!
2015-06-30

  Lars Hedlin
JA just så.....
2015-06-28

  Rise Little One
"Låt solen skina" en klok inställning...
2015-06-26

  Magdalena Eriksson VIP
Gillar ordleken här! Skuggor som kastas osv.
2015-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Ibland behöver man tänka så när man vaknar!
Bra skrivet.
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP