Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aspens sus och ro (Tanka)

___________________

Kasta draklögner

djupt ned i helvetets bo

Andas sorgtoner

Förkasta allt som varit

genom aspens sus och ro

 

 




Bunden vers (Tanka) av Magica VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-06-25 01:26



Bookmark and Share


  Peter G VIP
i naturen kan vi hitta balansen igen!
Fint!
2015-07-10

  Lars Hedlin
Så mycket känslor i djupet!
2015-06-26

  Popangelov VIP
Aspen är överraskande i texten men ger en perfekt övergång till ro. Bra!
2015-06-25

    ej medlem längre
Bra tanka Magica!
2015-06-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Kraftfull tanka om det onda, som ska förgöras.
2015-06-25

  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2015-06-25

  Ronny Berk
tänkvärd tanka !
2015-06-25

    ej medlem längre
Lögner skall förpassas dit de hör hemma, bäst om man aldrig lyssnar på dem. Önskar dig allt gott och att du finner frid och ro från det onda som plågar!
2015-06-25

  ULJO
Återigen en mycket bra publication
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP