Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU VACKRA - tanka

En doft av Pion

sensuell i rosa kjol

väcker sommarlust

ett uttag i minnesbank

om kärlek i det gröna




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-26 17:57



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin
2015-06-30

  Lars Hedlin
Underbara livet!
2015-06-28

  Rise Little One
Ett värdefullt minne ur din poetisk penna!
2015-06-26

    ej medlem längre
Njuter av dina ord.
2015-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Härligt!
2015-06-26

  Magdalena Eriksson VIP
Blommande i många avseende. Härligt kan minnet få vara skumbad faktiskt!
2015-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP