Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNGSLANS DAMM

 

Blå himmel

var grå av oro

  

för allt

och ingenting


barndomens

svarta skugga

 

förmörkade godhet

med ondska 

 

förminskade livsglädje

tillvarons ljusglimtar

  

förstorade sorger

och motgångar

livet födde

en ny tid

 

med tro, hopp

och kärlek

 

ängslans damm

blev vita moln


försoning och ro till slut


 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-06-25 17:34



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Trädgårdsmästaren vårdar sin trädgård. Ömheten för sig själv är också ömheten för andra. Fint skrivet om inre arbete tänker jag.
2015-06-26

    Dan Myrbeck
Mycket fint skaldat.

Jag noterar den konsekventa upprepningen av -ade.
2015-06-26

  Lars Hedlin
JA en bra och fin text!
2015-06-26

    ej medlem längre
Starka ord om att läka och gå vidare
2015-06-26

    ej medlem längre
Ja vissa dagar tar de grå över, tur är väl det att man vet att vita moln alltid finns efter en tid.
2015-06-26

  Lehva VIP
Det mesta läker. Men det kan ta ta lång tid. Du är stark.
2015-06-26

  ULJO
Väldigt fint skrivet
2015-06-26

  Valter Örn VIP
Fint diktat. Per aspera ad astra!
2015-06-25

    ej medlem längre
Så mycket hopp och tilltro det finns i dina ord.
2015-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
Bra skrivet.
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP