Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVULTEN - haiku

Hungrig talgoxe

letar föda i springor

gravid spindel flyr




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-25 17:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
GILLAS MYCKET!
2015-06-26

    ej medlem längre
Fantastiskt välskriven haiku
2015-06-26

    ej medlem längre
Wow, så fantastiskt bra!!! love it:)
2015-06-26

  ULJO
Naturens lag fångar du fint i din haiku. Bravo.
2015-06-26

  Rise Little One
Stackars gravid spindel ;)
2015-06-25

  Onomatoprofet VIP
Hoppas spindeln klara sig...
2015-06-25

    Dan Myrbeck
Ett drama på tre rader
där alla får spader.
2015-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP