Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1/4-03


Poesi på bussen; alternativt: Vem behöver TV?

Jag skriver poesi på bussen.
Jag lyssnar på Beatles.
Ingen får sitta bredvid.
Jag betraktar de runtomkring.
Keps på killar är fult.
Och hon är söt när hon ler.
Snälla, le igen?
Vem behöver TV?




Fri vers av Netza
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-04-18 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Netza
Netza