Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka

Någonstans finns det en rättvisa i att inte kunna klättra ner från sitt eget pedistal. Det eftersom ingen kan bäras upp dit från början utan hjälp av sin egen fåfänga. Det orättvisa ligger istället i att fallhöjden stiger när du faktiskt försöker. Att neutralisera bilden genom att blotta sina brister resulterar oftast i en ännu större beundran. Det finns ingen återvändo; det är bara att blunda för att så småningom falla ner. Tillbaka till ruta ett.




Fri vers (Fri form) av Ginger blue
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-26 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ginger blue