Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låtsas som

Låtsas som
spårvagnen stegrar innan den rider ut i mörket
ovanför himlen strider galaxer
men vi
behöver bara lyfta upp blicken
mot sätena mittemot
mot reflektionen i fönstret bredvid
mot el-ledningen utanför
för att se hur stjärnor hela tiden vaknar upp och dör mitt framför oss




Fri vers (Prosapoesi) av Ginger blue
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-06 20:48



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Jaa... ett fantastiskt skådespel...
med tanke på att vår egen sol
är en stjärna...
o framför oss föds o dör
nya stjärnor hela tiden...
Hur många levande världar
finns det egentligen...?
Tanken svindlar...!

2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ginger blue