Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(23/3-04) Det gågna året.


Ser man på


En svart Saab
Killen i klassen
Läraren
Någon gång där
Besök till och från
En blå Ford
De kommer och de går
Jag har aldrig brytt mig
om bilar
Livslusten saknas
Besatthet
En ogjord tenta
Fortfarande
Jag har alltid velat ha
en egen riddare
En röd jeep
Det blir visst ett år
snart.




Fri vers av Netza
Läst 469 gånger
Publicerad 2006-04-18 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Netza
Netza