Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara fortsätt att gå

ser du den vita fågeln


nu drar den sitt sista

andetag


och allt hopp

är ute


jag har bestämt mig


denna världen

är ingenting för mig


men vänta nu

säger Gud

du går händelserna

i förväg


det är jag

inte du

som bestämmer när


livet är ingen dans

på rosor


det är en enda lång

kamp


kanske dina förväntningar

är alltför höga


och du lovade

att försöka tvätta ditt hjärta

rent

från allt hat


då kanske

du når din barndoms strand

en dag


så bara tänd din lykta

och fortsätt att gå




















Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-28 22:18



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vilken fantastiskt vacker text.
2015-06-28

  Anoo Niskanen VIP
Hoppfullt och fint skrivet.
2015-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP