Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nagerlacka honom hårt!

hon är trött på grädde
trött på tecken språk
trött på att vara kåtast av alla kvinnor på planeten
vill ha sidenkappan nu mesamma över bara axlarna.

Han sover
under sina tunga tankar .
Jag ber min assistent måla röda naglar pån så han ska bli en kvinna när han vaknar.
Straffet för för tidig sömn ska bli oåterkallerligt
oomkullrunkelig röd färg ska han täckas med
en ny sort
som aldrig går bort
ja i någon ände kommer kvinnokampen börja inom honom
vet bara inte vilken
men
puta ut på ett helt oväntat nytt sätt
kanske bedårande
jag vet inte
har ju just kommit på det här med röda naglar.....
assistenten målar ganska långsamt
hon håller hans fötter mellan sina händer
målar små roliga röda djur
skrattar när de sprider sig
mellan håriga tår
nariga hälar
ja de kan han bara ha!




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-28 19:14



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Haha, gillar när du är lack och ger mannen/männen en verbalklack i skrevet!
2015-06-30

  i af apa
bra lackat!
2015-06-29

  Lars Hedlin
Bra framfört
2015-06-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Häftig text i spännande tappning! Vilken strålande idé med nagellack!
2015-06-28

  Nanna X
Ja det var ord och inga visor, mera krut än min snälla fisksång. Gillar lacket.
2015-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP