Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR ALLTID

 

Honungslena

faller ord

 

reparerar

skador

 

fast inget

är trasigt

 

bara spöken

i sinnet

 

skapade tvivel

av ingenting

 

allt är som

vanligt

 

det är för mig

ditt hjärta slår

 

för alltid

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-27 18:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Visst behöver vi tröst inte bara vid "logiska" fel.
2015-06-30

  KattenKin VIP
Fina ord!
2015-06-30

  ResenärGenomLivet VIP
Tilliten kan få sej en törn, men kärleken är stark...fint skrivet...
2015-06-29

  bittemi VIP
Ja dessa spöken i sinnet känner jag igen. Fin text!
2015-06-28

  Lars Hedlin
Tycker om mycket :)
2015-06-28

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om den som skingrar tvivel och hjärnspöken.
Kärlekens magiska kraft.
2015-06-28

  Lehva VIP
Det är svårt att tro för den som inte blivit trodd/älskad. Din text är hoppfull och vacker.
2015-06-27

    ej medlem längre
Ord som visar hur svårt det kan vara att våga lita på det goda...
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP