Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I samskapande med Cat, Markus och Mia


Distans

Där ville jag stå
På lagom avstånd från dig
Jag älskar dig så




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-28 23:24



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
väcker frågor - det där med distans - älska - lagom - avstånd -------- applåd
2015-06-29

    ej medlem längre
Intressant att du skriver om ett lagom avstånd när det gäller kärleken. Kan man vara för nära?? eller för långt bort?
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP