Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden på Google!


Fri och ren

Kärleken är fri och ren

Allt du behöver finns i den

 

Evigheten och värmen är till för oss alla

Att finnas är en självklarhet

 

Låt inte nuet begränsa din potential

Vi kan bli precis vad vi vill

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 291 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-06-29 13:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina, uppmuntrande ord...
2015-07-03

    ej medlem längre
Så fint skrivet.
2015-07-03

  Teresia Ridell
Starkt livsbejakande och innerligt vackert !
2015-07-02

    Dan Myrbeck
Kloka ord
2015-06-30

  lila fjäderblomman VIP
Vackert! Jag tror att vi ska bli den vi egentligen är...det kräver hårt arbete. kram
2015-06-29

  Blomma-Stjärna VIP
tycker om både bilden och dikten - fast sista raden med viljan att bli - ibland kan viljan ställa till det, tänker jag, ibland är det bättre att böja sig - och ibland inte!
2015-06-29

  Fem hjärtan VIP
Vackert skrivet! Det gäller att våga och att tro..
2015-06-29

  Margit Grell
I vår strävan kan potentialen finnas.
2015-06-29

  louisegirl
Värme och trygghet ger dina ord
2015-06-29

  bohemen VIP
Tror du verkligen det?


2015-06-29

  bumerang
Sat nam!!
Vackert skrivet!!
Kram!
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin