Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myser av härliga ord!

Myser av härliga ord som får mig att må bra

Ljuvliga tankar värmer mig gott

 

Känslor så staka i min livs resa

Allt inlindat i evig kärlek förstårs!

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 323 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-29 14:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härliga ord är bäst...fint...
2015-07-03

  Teresia Ridell
Att hålla det ljuvaste närmst:)

Fint !
2015-07-02

    Dan Myrbeck
Ja, ord och tankar spelar mycket
stor roll.
2015-06-30

  lila fjäderblomman VIP
* LER * du är bra på att peppa dig själv...och oss! Tack!
2015-06-29

  Fem hjärtan VIP
Härlig värme i dina ord!
2015-06-29

    ej medlem längre
Och du väljer den goda!
2015-06-29

    ej medlem längre
Man väljer sin värld!
2015-06-29

  aol
Vackert fint skrivet vännen,
2015-06-29

  Åsa Njunjes
Gott att läsa. Värmer mitt ansikte till en leende mun.
2015-06-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord som ger
värmande skön
känsla med dessa
vill man gärna
mer vänsla...
Så fortsätt gärna
Du med sådana
och mer pensla...
2015-06-29

  louisegirl
Mjukt och varmt skrivet
2015-06-29

    ej medlem längre
Mysiga ord från dig!
2015-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbart att leva och känna så!
2015-06-29

  Nannie
väldans varm o fin
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin