Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågor och svar i densamma. Vad leder dig frågorna till?


Flottans frågor

Vad är periodisitet?
Vad består perioden av?
Vilket intresse har du?
Vem är du?

Vem är du?

Vem är du?
Vilket intresse har du?








(Vem är du?
Vad är din periodisitet? Vad består perioden av? Vilket intresse har du?)




Bunden vers av Mim
Läst 207 gånger
Publicerad 2015-06-29 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim