Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inget napp


Jag har ett stim inom mig
Det råder fiskeförbud
just nu

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-07-06 22:32



Bookmark and Share


  Zandor
Stig Malm spjuvern...
2016-05-06

    Bo Malte
;-))
2015-10-15

    Lars J
Haha, så bra! tack för ett morgonleende :D
2015-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP